- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man in kritieke toestand na stroomstoot door hoogspanningsmast

23-12-2011

Vrijdagochtend is een nog onbekende man geëlektrocuteerd bij een hoogspanningsmast aan de Kanaalweg in Leeuwarden.

Vermoedelijk is de man op de hoogspanningsmast geklommen waar hij de elektriciteitskabel heeft geraakt en een stoomstoot van 110.000 volt door zich heen kreeg en vervolgens brandend naar beneden viel. De man is behandeld door ambulancepersooneel en het traumatream. Hij is in kritieke toestand naar het Univeritair Medisch Centrum Groningen gebracht.

Het extacte toedracht van het incitend is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek en verhoord alle getuigen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, geëlektrocuteerd , leeuwarden, hoogspanningsmast , geklommen, elektriciteitskabel, stoomstoot, politie, vallen, onderzoek, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)