- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Eenzijdige aanrijding in Vlaardingen

27-12-2011

Maandagmiddag is er op de kruising Amsterdamlaan een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden.

De brandweer werd samen met de ambulance gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Van beknelling was geen sprake. De brandweer kon dan ook al snel weer terug. Ook de Verkeers Ongevallen Analyse die even ter plaatse was, werd niet ingezet. Bij de aanrijding raakte één persoon gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De auto en de lantaarnpaal waar de auto tegen aankwam raakten flink beschadigd.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, letselschade, brandweer, kazerne, ongevallen analyse, lantaarnpaal, beschadigd, gewond, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)