- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde bij een ongeval in Ter Boer

29-12-2011

Woensdagavocht is een 22-jarige motorrijdster uit op de N360 ter hoogte van Ten Boer aangereden door een automobilist uit Sint Annen.

De 18-jarige man reed op de N360 vanuit Ten Post en wilde op de kruising van de N360 links afslaan richting Groningen. Hierbij zag hij de 22-jarige motorrijdster, die uit de richting Groningen kwam, over het hoofd. De jonge dame is met armletsel en bekkenletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, ongeluk, letselschade, bekkenletsel, armletsel, ziekenhuis, aangereden, groningen, motorrijdster

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)