- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Brand bij een chaletpark in Kootwijk

30-12-2011

Vrijdagochtend is er bij een uitslaande brand op chaletpark Kerkendel in Kootwijk een vrouw gewond geraakt.

In een chalet aan de Kerkendelweg werd de brandweer van Garderen iets na 07:00 uur opgeroepen, al snel werd ook de Kootwijkerbroekse brandweer opgeroepen. In eerste instantie was niet bekend of het chalet bewoond was, eenmaal ter plaatse trof de brandweer een gewonde vrouw aan en een chalet wat volledig in de brand stond. Een ter plaatse gekomen ambulance riep de hulp in van de traumahelikopter, echter kwam deze niet ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn vervoerd. Het chalet is volledig verwoest door de brand.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, chaletpark, kootwijk, gewond, verwoest, slachtoffer, recherce, verwoest, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)