- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode door ongeval in Nieuwkoop

02-01-2012

Zaterdagavond is een 18-jarige bestuurder uit Nieuwkoop na een verkeersongeval op de N231 overleden.

De bestuurder van de auto reed omstreeks 17.30 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom en kwam op de kop in de sloot terecht. De 18-jarige bestuurder, een 24-jarige man en een andere passagier werden in de berm aangetroffen, ze waren zwaar gewond. Het slachtoffer bleek nog in de auto te zijn. Met een aantal omstanders hebben agenten de auto op zijn kant geduwd om bij het slachtoffer te komen. Uiteindelijk werd hij door het raam uit de auto gehaald. De brandweer heeft de man gereanimeerd, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, overleden, verwondingen, eenzijdig ongeval, letselschade, reanimatie, ziekenhuis, slachtoffers, brandweer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)