- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode door ongeval in Winschoten

03-01-2012

Dinsdagochten is een ongeval gebeurt op het Zuiderveen tussen Winschoten en Oude Pekela. De bestuurder uit Winschoten is bij het ongeval om het leven gekomen.

De man kwam met zijn personenwagen mogelijk door een foutief ingeschatte inhaalpoging op de andere weghelft in botsing met een bedrijfsbusje. De automobilist uit Winschoten overleed ter plekke. De bestuurder van het bedrijfsbusje moest door de brandweer uit het busje worden gehaald. Hij is met ernstig letsel naar een ziekenhuis gebracht. De verkeerspolitie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, letsel, ziekenhuis, overleed te plekke, politie, inhaalpoging, winschoten, om het leven gekomen, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)