- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ruim honderd doden door vliegtuigcrash Tripoli

12-05-2010

TRIPOLI - Door de vliegtuigcrash bij de luchthaven van de Libische hoofdstad Tripoli zijn 103 inzittenden om het leven gekomen. De enige overlevende van het toestel is een Nederlands kind.

Het toestel van Libische vliegmaatschappij Afriqiyah Airways bevatte 104 inzittenden, waarvan 93 passagiers en 11 bemanningsleden.

De vlucht uit Johannesburg in Zuid-Afrika, vluchtnummer 771 stortte kort voor de landing bij Tripoli neer.

In het toestel zaten meerdere Nederlandse passagiers, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Oorzaak

De oorzaak van de crash van het toestel, een Airbus 330, is nog onbekend. Het toestel zou na een korte tussenstop doorvliegen naar het vliegveld Gatwick in Londen.

Libië sluit terrorisme bij de vliegtuigcrash uit. Dat hebben de autoriteiten in het Noord-Afrikaanse land laten weten.

Eerste ongeval

De crash is het eerste ongeval ooit van de nog jonge luchtvaartmaatschappij. De maatschappij is in 2001 opgericht met als doel het Afrikaanse continent met Europa, Azië en het Midden Oosten te verbinden.

Afriqiyah Airways is geheel eigendom van de Libische overheid. Het gecrashte vliegtuig had na een tussenstop in Tripoli als eindbestemming Londen. Naast de Britse hoofdstad vliegt Libische maatschappij onder meer op de Europese steden Amsterdam, Parijs, Rome, Brussel en Genève.

De maatschappij vliegt uitsluitend met toestellen van vliegtuigbouwer Airbus.

(bron: www.nu.nl)

Sleutelwoorden:
vliegtuigramp, vliegtuigcrash, doden en gewonden, dodelijk ongeval, tripoli, tripolie, libie, terrorisme

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)