- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bizar ongeval in Rotterdam

04-01-2012

Dinsdagavond heeft er op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto reed daar in met hoge snelheid tegen een geparkeerde auto aan.

De rijdende auto kwam door de grote klap boven op de geparkeerde auto terecht. Ook een parkeermeter op de stoep ging door de klap kapot. De hulpdiensten kwamen direct voor een mogelijke beknelling. En ging ook de brandweer met spoed op pad. Volgens getuigen vluchtte de bestuurder uit zijn auto. Drie omstanders hebben de man opgepakt en overgedragen aan de politie. De schade aan beide voertuigen is enorm.

Sleutelwoorden:
Verkeersongevallen, rotterdam, beknelling, ervandoor, schade, voertuigen, poltiem hulpdiensten, hoge snelheid, geparkeerde auto

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)