- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode door ongeval in Oldeholtpade

11-01-2012

Dinsdagavond rond 18:30 uur is er bij een ernstig verkeersongeval een 59-jarige inwoner van Zuidhorn overleden.

De man reed op de Stellingenweg en is door een nog onbekende oorzaak tegen een boom gereden. De auto waarin het slachtoffer reed raakte zwaar beschadigd en de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De Stellingenweg was enige tijd afgezet en het verkeer werd omgeleid. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, overleden, verwondingen, verkeer, zwaar beschadigd, politie, oorzaak onbekend, slachtoffer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)