- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met letsel in Barneveld

12-01-2012

Woensdagavond is er bij een ongeval op de Scherpenzeelseweg in Barneveld een vrouw gewond geraakt.

Volgens getuigen kwam de vrouw vanuit de richting Scherpenzeel. Een pools busje, die terug wou gaan naar Polen, is achteruit de Hoefweg in gegaan en vervolgens weer vooruit de Scherpenzeelseweg opgereden. Hierbij zag de Poolse bestuurder waarschijnlijk de personenauto over het hoofd. De vrouw raakte door de klap bekneld in haar auto en is door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd, ze is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het team Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, letsel, verkeers ongevallen analyse, barneveld, brandweer, gewond, bekneld

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)