- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met beknelling in Veendam

17-01-2012

Dinsdagochtend heeft er in Veendam een kopstaartbotsing met beknelling plaatsgevonden.

Een taxibusje van een bedrijf uit Hoogezand achterop een auto gereden voor de stoplichten op de Provincialeweg in Veendam.

De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt. Hij is door de brandweer en ambulancedienst via de kofferbak uit het voertuig gehaald. Het slachtoffer is daarna met letsel overgebacht naar het ziekenhuis. De provincialeweg is tijdens het ongeval afgesloten geweest voor het verkeer.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, gewond, kop-staartbotsing, voertuig, stoplichten, ambulance, brandweer, afgesloten, beknelling

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)