- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met Fietsers in Schiedam

18-01-2012

Woensdagmiddag heeft er in Schiedam een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto.

Op de Lange Kerkstraat is de fietser zwaargewond geraakt door de aanrijding. De man werd op zijn fiets aangereden door een personenauto. De fietser kwam ongelukkig ten val en raakte zwaargewond. Het Mobiel Medisch Team assisteerde het aanwezige ambulancepersoneel bij het stabiliseren van het slachtoffer. Vervolgens is hij onder begeleiding van een agent met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, aanrijding, gewond, fietser, ziekenhuis, politie, onderzoek, automobilst, spoed

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)