- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met letsel in Rijssen

20-01-2012

Vanmiddag rond 11.40 uur is er een aanrijding op in Zuna gebeurt. Een 27-jarige autobilist uit Almelo raakte daarbij gewond.

Een 57-jarige automobiliste uit Wierden reed over de Morsweg en wilde rechtsaf de Oude Morsweg op rijden. Maar een 27-jarige automobilist verleende geen voorrang aan de 57-jarige automobiliste en kwamen beide voorthuigen met elkaar in aanrijding. Het voertuig van de 47-jarige vrouw uit Wierden kwam tegen een boom tot stilstand. Het voertuig van de 27-jarige man raakte twee bomen en kwam op de zijkant tot stilstand. De brandweer moest de man bevrijden uit zijn auto.

De gewonde man werd met ernstig letsel door een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, voorrang, gewond, letsel, ziekenhuis, bekneld, traumahelikopter, almelo, stilstand

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)