- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Voetgangster gewond bij aanrijding in Groningen

10-02-2012

Donderdagochtend is een 23-jarige vrouw uit Groningen gewond geraakt bij een aanrijding. Zij stak samen met een vriendin de Waagstraat in Groningen over. De vriendin liet iets vallen en de 23-jarige Groningse bukte om het op pakken.

Een 29-jarige taxichauffeur uit Hoogezand kwam rijden. Hij claxonneerde en remde maar op dat moment deed de vrouw nog een stap naar voren.De bestuurder kon een aanrijding met het slachtoffer niet voorkomen. Zij werd geraakt door de buitenspiegel en klapte met haar hoofd tegen de voorruit. Het slachtoffer is met een hoofdletsel meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, voetganger, groningen, ziekenhuis, hoofdletsel, klapte, buitenspiegel, claxoneren, remmen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)