- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaar eenzijdig ongeval

16-02-2012

Woensdagavond rond 20:00 uur is er op de Nieuwendijk een eenzijdig ongeval twee gewonden gevallen.

Vermoedelijk heeft de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur verloren en tegen een boom gebotst. De brandweer heeft na enige moeite de slachtoffers uit hun benarde positie weten te bevrijden, waarna beide slachtoffers met onbekend letsel afgevoerd zijn naar het ziekenhuis. De weg is ten tijde van het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest voor alle verkeer. De ongevallenanalyse deed ter plekke onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, gewonden, ongevallenanalyse, onderzoek, ongeval, eenzijdig ongeval, odiliapeel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)