- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Eenzijdig ongeval met zware schade in Hoogeveen

21-02-2012

Maandagavond rond 10:00 uur heeft een automobilist in de Sterrenlaan in Hoogeveen een ravage aangericht. De man vloog met zijn auto uit koers en botste op maar vijf geparkeerde auto's die zware schade opliepen.

Daarna vloog de auto over de kop en kwam op zijn dak midden op straat tot stilstand. De bestuurder en een 12-jarige bijrijder kwamen er zonder letsel vanaf. Het jongetje werd nog wel even nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, bijrijder, ambulance, gwewond, hoogeveen, ravage, zware schade, stilstand

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)