- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersregelaar aangereden door automobilist

28-02-2012

Maandagmiddag heeft een automobilist op de Boumaboulevard in Groningen een 29-jarige verkeersregelaar uit het Twentse Geesteren aangereden.

De bestuurder wilde langs wegwerkzaamheden rijden, maar dit werd niet toegestaan. De bestuurder raakte daardoor ge√Įrriteerd en reed toch door. Daarbij raakte hij de verkeersregelaar. Die raakte niet gewond, maar was erg geschrokken. Toen de automobilist even later terug kwam rijden, kreeg de verkeersregelaar hij scheldwoorden naar zich toegeroepen.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, gewond, verkeersregelaar, scheldkannonade, geirriteerd, hevig geschrokken

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)