- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met een wild zwijn

09-03-2012

Vrijdagochtend schrok bestuurder van een personenauto toen hij een wild zwijn voor de auto kreeg.

Voorzover bekend was het de eerste keer dat een wild zwijn in botsing kwam met een automobilist in Drenthe. Het wilde zwijn klapte op de zijkant van de auto waarna de bestuurder met zijn voertuig tegen een boom in de middenberm van de a28 reed. De man raakte had licht letsel en kon na behandeling van een hoofdletsel naar huis terugkeren. Het wilde zwijn lag dood in de berm aan de andere zijde van de weg.

Het is bijzonder dat een wild zwijn bij de Drentse bossen de weg oversteekt, want deze dieren komen niet voor. De auto raakte bij de crash zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, wild dier, botsing, lichte letsel, hoofdletsel, berm, wild zwijn, crash, zwaar beschadigd

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)