- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond door ongeval in Groningen

12-04-2012

Woensdagochtend is een 26-jarige fietsster uit Groningen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nieuwe Boteringestraat in Groningen.

De fietsster wilde afslaan naar en werd op dat moment ingehaald door een onbekende motorrijder. Beide weggebruikers konden elkaar niet meer ontwijken en kwamen in botsing. De fietsster raakte gewond aan haar knie en moest voor behandeling naar een ziekenhuis. De motorrijder reed na het ongeval door zonder zijn gegevens achter te laten.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, knieletsel, ziekenhuis, ontwijken, inhalen, ongeval, gegevens, botsing

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)