- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Treinongeval in Leeuwarden

13-04-2012

Vanochten is er op de spoorovergang van de Oostergoweg is een auto geramd door een trein. De auto werd meters meegesleurd totdat de trein tot stilstand kwam.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend, de spoorwegpolitie doet hier onderzoek naar. De bestuurder is een oudere man. Hij is door de hulpdiensten uit zijn voertuig gehaald en in het ziekenhuis overleden. Dat heeft politiewoordvoerder Auke Poppema gemeld. De trein was net vertrokken vanaf het station in Leeuwarden en onderweg naar Groningen. De reizigers bleven ongedeerd. Mogelijk bleven de spoorbomen open staan. De politie hield de spoorbomen bij een overweg verderop open zodat het verkeer daar kon rijden.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, trein, bestuurder, gesleurd, stilstand, ziekenhuis, overleden, hulpdiensten, geramd

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)