- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeluk op A16 te Rotterdam

15-04-2012

Zondag aan het begin van de avond is er op de A16 een ernstig ongeval gebeurt. Drie voertuigen zijn betrokken geraakt.

Bij de aanrijding waren een dode, zwaargewonde en een derde persoon had licht letsel. Het ongeluk gebeurde op de parallelrijbaan in zuidelijke richting bij de afrit naar Feijenoord.

Ambulances, een traumahelikopter en brandweer werden ter plaatse opgeroepen. Een van de slachtoffers moest door de brandweer uit een voertuig worden bevrijd.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, parallelbaan, zwaargewonde, letsel, slachtoffers, ambulance, bevrijd, ongeluk

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)