- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Passagier motor overlijdt door ongeval

23-05-2010

NUENEN - Een vrouw is zondag door een verkeersongeval op de A270 bij Nuenen om het leven gekomen. Zij zat achterop een motor die in botsing kwam met een auto. De bestuurder van de motor raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

Over de aard van zijn verwondingen kon een woordvoerder van de politie zondagavond nog niets zeggen.

De chauffeur van de auto kwam met de schrik vrij. De snelweg werd ter hoogte van het ongeval enige tijd afgesloten, maar het verkeer kon verder rijden via de af- en oprit bij Nuenen.

(bron: www.nu.nl)

Sleutelwoorden:
motorongeluk, verkeersongeval, dodelijke afloop, bestuurder gewond, nuenen, a270

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)