- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

24-jarige Anhemse verkracht

24-04-2012

Zaterdagochtend is een 24-jarige Arnhemse vrouw dubbel verkracht in de Nijhoffstraat te Arnhem.

De vrouw fietste rond kwart over 4 naar huis. Ze werdt van achteren vastgegrepen en vervolgens in een steegje getrokken en verkracht. Na de eerste verkrachting werdt ze geblindoekt meegesleurd naar het Sonsbeekpark verkrachte de aanvaller haar weer. Als er voetgangers langs kwamen dook de verkrachter met de vrouw achter auto's. Na zijn dubbele verkrachting is de verkrachter te voet er vandoor. De vrouw is heeft ernstig letsel opgelopen bij de verkrachting

De politie is bezig met een sporenonderzoek. Ook denken ze dat sommige geparkeerde auto's schade moeten hebben opgelopen.

Sleutelwoorden:
mishandeling, verkracht, letsel, politie, geblindoekt, vastgegrepen, sporenonderzoek, schade

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)