- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Groningen

27-04-2012

Donderdagavond gebeurde er op de Kwinkenplein er een verkeersongeval met letsel rond 20:00 uur.

Het ging om een scooter en een fietser. De scooterrijder kwam van de Oude Ebbingestraat en zou volgens omstanders vlak voor het kruispunt een fietser inhalen maar had niet in de gaten dat de fietser zonder zijn hand uit te steken plotseling naar links afsloeg. Een aanrijding was het gevolg. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De scooterrijder kon zijn weg vervolgen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, ziekenhuis, ambulance, plotseling afslaan, ongeval groningen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)