- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeesongeval met letsel in Eindhoven

02-05-2012

Dinsdagavond is er in Eindhoven op de Docter Berlagelaan een ongeval gebeurt.

Door een onbekende oorzaak zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto's is op zijn kant tegen de verkeerslichten terechtgekomen.

Er zijn 2 gewonden gewonden gevallen een klein kin en een vrouw. Deze gewonden zijn met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een omstander zouden de stoplichten op de kruising waar het ongeval plaatsvond de hele dag oranje knipperen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, onbekend letsel, ongeval eindhoven, defecte verkeerslichten, ziekenhuis, ambulance, botsing

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)