- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Brand bij woning in Kootstertille

03-05-2012

Donderdagochtend rond 08:40 uur is de bovenverdieping van een woning verwoest door brand.

De brandweer werd direct gealarmeerd en toen zij ter plaatse kwamen was de brand even uitslaand. Door snel ingrijpen van de brandweer kon verdere verspreiding van de brand worden voorkomen. De bewonder konden zich met tijdig in veiligheid stellen. Ook werd het huis van de buren gecontroleerd. Hier was sprake van rookschade. Bij het nablussen en controleren heeft de brandweer dakpannen van het huis verwijderd, om er zeker van te zijn, dat het dak niet brandde.

Sleutelwoorden:
brand, brandweer, kootstertille, geblust, rookschade, snel ingegrijpen, nablussen, dakpannen verwijderd

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)