- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met twee gewonden in Groningen

04-05-2012

Vrijdagochtend rond 10:15 is er een ongeval met beknelling gebeurd op de Petersburgweg/ Odenseweg in Groningen. Een forse ongeluk was het gevolg.

Een blauwe auto kwam vanaf de snelweg en wou afslaan naar links, terwijl een bus rechtdoor wou op dezelfde weg. Het bestuurder van de bus en de bestuurster van de rode auto zaten bekneld. Ze moesten door de brandweer worden bevrijdt. Beide bestuurders zijn met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongeval groningen, onbekend letsel, bekneld, forse ongeluk, overgebracht naar het ziekenhuis, brandweer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)