- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Leerlingen gewond door steekvlam tijdens bbq

09-05-2012

Woensdag zijn er vijf leerlingen hebben brandwonden opgelopen door een steekvlam tijdens het barbecue├źn.

Het Middelbare onderwijs Hervormd Lyceum Zuid in Amsterdam had een barbecue feestje georganiseerd om het harde leren feestelijk af te sluiten, dit hebben ze ook ter voorbereiding van het Centraal Examen.

Doordat iemand spiritus op de hete kolen spoot is er een vlam ontstaan. Hierdoor hebben vijf leerlingen brandwonden opgelopen. De vijf kinderen zijn met onbekend brandletsel en door het inademen van te veel rook naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
brandwonden, letselschade, leerlingen, gewond, steekvlam, spititus, school, inademen rook

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)