- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee doden, vier zwaargewonden bij ongeval

24-05-2010

(Novum) - Twee mensen zijn zondagnacht om het leven gekomen bij een aanrijding tussen twee auto's in Utrecht. Vier andere personen raakten zwaargewond, meldt de politie.

De botsing vond plaats op de kruising van de Brailledreef met de Loevenhoudsedijk. De twee overleden personen zaten samen in een auto. In deze wagen zat ook nog een andere persoon, die bekneld raakte. Dit slachtoffer is bevrijd en zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. De drie andere zwaargewonden zaten in de andere auto. Wat er precies is gebeurd en wie de slachtoffers zijn is nog onbekend.

(bron: www.trouw.nl)

Sleutelwoorden:
auto ongeluk, aanrijding, brailledreef, loevenhoudsedijk, zwaargewond, slachtoffers

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)