- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode door een enstige ongeval in Delft

11-05-2012

Donderdagavond heeft er op de Rotterdamseweg in Delft een zeer ernstige aanrijding plaatsgevonden.

Nadat een auto tot twee keer moest uitwijken botste de auto, met zeer hoge snelheid op een boom. De auto waar het slachtoffer in zat vloog direct in brand. Het slachtoffer is door buurtbewoners uit zijn brandende auto gehaald.

Niet veel later was er volgens een getuige een explosie. De traumahelikopter kwam ter plaatse, en hielp het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met ernstig verwondingen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht waar hij aan zijn verwondingen is overleden.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, delft, rotterdamseweg, verwondinge, overleden, uitwijken, botsen, hoge snelheid, explosie, brand, slachtoffer,

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)