- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

14-jarige jongen zonder aanleiding mishandeld in Meerssen

14-05-2012

Zondagavond is er op de Burgemeester Wilmarstraat in Meerssen een 14-jarige jongen zomaar zwaar mishandeld.

De 14-jarige jongen was op weg naar een van zijn vrienden. Een onbekende man sprak hem aan, toen hij zich omdraaide, sloeg de man hem. Het kleine jongen kreeg vuistslagen in zijn gezicht en liep hierdoor een gebarsten oogkas op. Hij is direct naar het ziekenhuis gebracht en of hij geopereerd moet worden is nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
mishandeling, zonder aanleiding, gebarsten oogkas, vuistslagen, aanspreken, slachtoffer, operatie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)