- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie leerlingen licht gewond door verkeersongeval

16-05-2012

Dinsdagmiddag zijn er drie kinderen gewond geraakt bij een ongeval op de N34/A37 bij knooppunt Holsloot.

Drie kinderen waren door de schooltaxi opgehaald bij hun school in Emmen en naar huis te reizen. Op de afrit bij Holsloot ging het taxibusje op de witte lijn van het wegdek in de slip. De taxi raakte in de berm en ging in een droge sloot over de kop. De kinderen in de taxi waren in paniek, maar liepen geen ernstige letsel op omdat hun rolstoelen allemaal goed vastgezet waren. Ter controle zijn de kinderen overgebracht naar een ziekenhuis. De chauffeur had geen letsel, maar de taxi raakte totalloss.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, letsel, gewond, kinderen, schooltaxi, ziekenhuis, ter controle, paniek, over de kop, in de slip

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)