- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met letsel in Nieuw Buinen

22-05-2012

Maandagmiddag rond half twee is er een aanrijding met letsel gebeurt in de Parklaan in Nieuw Buinen.

Een Automobiliste wou de parkeerplaats voor een supermarkt achteruit rijdend verlaten maar zag een fietser over het hoofd. De fietser kwam met haar fiets ten val. De automobiliste was behoorlijk geschrokken door dit incident. Het ambulance personeel heeft haar gestabiliseerd en op een brancard met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto had lichte schade aan het achterbumper. De schade aan de fiets van de vrouw leek mee te vallen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, parkeerplaats, achteruit rijden, letsel, aanrdijging, ten val, nieuw buinen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)