- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Invalidenauto zorgt voor gewonden

25-05-2012

Donderdagmiddag is er op de Markt drie mensen gewond geraakt toen een invalidenauto plotseling het terras van café De Kleine Werelt opreed .

Mesen zagen dat de auto achteruit het terras op reed, waarbij de tafels en glazen in het rond vlogen. Eén van de gewonden is met letsel voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De andere twee gewonden konden ter plaatse behandeld worden. De 79- jarige bestuurder van de invalidenauto is door politie aangehouden.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, aanrijding, invalidenwagen, politie, ziekenhuis, gewonden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)