- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Tweede keer aangevallen en bedreigd door dezelfde dader

29-05-2012

Dinsdagochtend is vermoedelijk een 20-jarige vrouw in de kelderbox van de flat Cumulus in Amstelveen voor de tweede keer aangevallen door een man.

De man met bivakmuts scheurde haar kleren van haar lichaam, en ook werd ze bedreigd met een vuurwapen. Ze is nar het ziekenhuis vervoerd omdat ze lichtgewond is geraakt toen de man haar neerstak.

Bij zijn eerste aanval had de man geen bivakmuts op en raakte de 20-jarige vrouw niet gewond.

Sleutelwoorden:
misdrijven, bivakmuts, bedreigd, vuurwapen, neergestoken, aanval, lichtgewond, letselschade

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)