- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met veel schade in Drachten

01-06-2012

Woensdagmiddag er is op het Knobeldorffsplein een ongeluk met veel schade ontstaan.

Een automobiliste verloor op de rotonde bij het Knobeldorffsplein door nog onbekende oorzaak om half twee de macht over het stuur van haar auto. Ze schoot van de rotonde af en kwam in de fietsenrekken bij het busstation terecht. Ondanks het tijdstip liepen op dat moment gelukkig geen mensen bij de fietsenrekken. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, fietsenrekken, macht over het stuur, automobiliste, rotonde, auto

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)