- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man in brand door ruzie

05-06-2012

Een onbekende man is maandagavond tijdens een ruzie ernstig gewond geraakt.

Hij kwam in een huis aan de Troelstrakade in brand te staan tijdens een ruzie met een vrouw. Het is nog niet bekend of de twee een relatie met elkaar hadden en wat er precies gebeurd is. De brandweer kwam af op een melding dat er een schuurtje in brand zou staan. Toen zij ter plaatse waren bleek dat het stel ruzie had en dat er brand was uitgebroken. De man werd buiten brandend aangetroffen. Hij is door de brandweer geblust. Hij is met ernstige brandwonden overgebracht naar het brandwondencentrum in Beverwijk. De vrouw is aangehouden.

Sleutelwoorden:
brand, misdrijf, ruzie, brandwonden, aangehouden, brandweer

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)