- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser overleden door inhalende vrachtwagen

11-06-2012

Maandag is een 64-jarige fietser uit Winsum in Groningen in het ziekenhuis overleden nadat hij een verkeersongeluk met een vrachtwagen heeft gehad.

De man werd op Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer geraakt door een uitgeschoven stempel van een vrachtwagen die de slachtoffer wilde inhalen. Daarbij liep het slachtoffer inwendig letsel op en overleed in het ziekenhuis aan zijn letsel. De vrachtwagenchauffeur uit Prinsenbeek is aangehouden.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, fietser overleden, inwendige letsel, aangehouden, slachtoffer, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)