- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Overwinning Oranje verandert in WK drama

06-07-2010

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Aan de Jan Steenstraat wilde feestvierende Oranjesupporters op een bestelwagen met open laadbak een ronde maken door de wijk. Dit is misgegaan doordat de bestuurder hoge toeren maakte en 10 meter later van de schrik tot stilstand kwam. Dit had diverse gewonden als gevolg die door de ambulancedienst naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Twee slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd. √Č√©n slachtoffer met een ontwrichte pols en de andere met een heupfractuur. De rest van de slachtoffers werd geadviseerd om met eigen vervoer naar het ziekenhuis / huisartsenpost af te reizen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en diverse getuigen verhoord.

(bron: www.112krimpen.nl)

Sleutelwoorden:
auto ongeluk, overwinning oranje, wk drama, krimpen aan den ijssel, ambulance, ontwrichte pols, heupfractuur

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)