- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bouwbakker heeft letsel door explosie

13-06-2012

Woensdagochtend heeft een bouwvakker letsel opgelopen door een bedrijfsongeval.

Tijdens het verrichten van laswerkzaamheden is er een ontploffing en een brandje ontstaan. Vervolgens ging de sprinklerinstallatie en was het brandje snel onder controle. De reizigers van Station Utrecht hebben weinig last gehad van de ontploffing en het brandje. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de oorzaak van het bedrijfsongeval.

Op het station van Utrecht zijn verbouwingswerkzaamheden bezig. Er wordt gebouwd aan nieuwe overkappingen voor de perrons. Door het ongeval liep het treinverkeer vertraging op omdat er minder treinen van en naar het station konden rijden.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, perron, brand, ontploffing, sprinklerinstallatie , onder controle, laswerkzaamheden, gewond

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)