- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval door onwel bestuurder

14-06-2012

Vrijdagmiddag is er in Tilburg een vrouw zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval. Toen een vrouw en een man de onwel geworden bestuurder wilden helpen, reed de automobiliste over de vrouw heen.

De vrouw zat met haar man en baby in de auto, toen er een slingerende auto hun tegemoet kwam zagen ze de de bestuurder onwel was en wilden ze helpen, maar dat ging helemaal mis. De vrouw werd overreden en de auto botste vervolgens tegen hun auto. De bestuurder raakte niet gewond.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, tilburg, onwel, botsing, gewond, overrijden, baby, helpen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)