- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Enstig letsel door botsing tegen een slagboom in Rotterdam

18-06-2012

Zondagochtend is een 42-jarige scooterrijder verongelukt in Rotterdam na een botsing tegen een gesloten slagboom.

Dit ongeluk gebeurde op het fietspad op de Erasmusbrug in Rotterdam. De scooterrijder reed van Rotterdam Noord naar Zuid over de Erasmusbrug. De slagbomen aan de zuidkant waren rond 04:00 uur gesloten omdat er een schip wilde passeren en de brug geopend zou worden. Op dat moment kwam de scooterrijder aan en botste tegen de slagbomen aan. Door de botsing kwam de slachtoffer tientallen meters verder terecht en heeft door de klap ernstige letsel opgelopen. De Verkeer Ongevallen Dienst onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, slachbomen, erasmusbrug, rotterdam, schip, brug geopend, botsing, slachtoffer, verkeers ongevallen dienst

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)