- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongelukken op A20 met meerdere auto

26-06-2012

Maassluis - Dinsdagmorgen hebben, op de A20 in omgeving Maassluis, twee ongelukken plaats gevonden. Hierbij zijn zes auto's betrokken.

De woordvoerder van de politie melden dat er één persoon gewond is geraakt. Het ene ongeluk omvatte vier auto's en gaat om een kop-staartbotsing.Bij de andere aanrijding waren twee auto's betrokken.
Volgens de anwb werd de weg enige tijd afgesloten zodat er een traumaheli kon landen.

Sleutelwoorden:
Ongelukken op A20 met meerdere auto

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)