- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man maakt dodelijke sprong van Eiffeltoren

26-06-2012

PARIJS - Een nog onbekende man is op zondagavond van de 324 meter hoge Eiffeltoren gesprongen. Hij is hierbij komen te overlijden. Dit is maandag bekend gemaakt door de politie van Parijs.

Het incident vond plaats rond half elf 's avonds. De man riep in het engels dat hij zelfmoord ging plegen.
Er werd nog een poging gedaan door de politieagenten om de man op andere gedachten te brengen, dit was tevergeefs. Hij sprong naar beneden vanaf een punt tussen de top en het tweede observatiedek (125 meter hoogte).
Het is niet de eerste keer dat er iemand van de toren springt, maar zelden van zo'n hoogte.

Sleutelwoorden:
Man maakt dodelijke sprong van Eiffeltoren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)