- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Rechtbank verbiedt pedovereniging Martijn

27-06-2012

Amsterdam - Pedofielenvereniging Martijn is woensdag verboden door de rechtbank in Assen. Deze is ook meteen ontbonden.

Deze uitspraak van de rechtbank is meteen geldig, dit houdt in dat een hoger beroep van Martijn geen uitstellende werking heeft.
Martijn streeft naar seksueel contact tussen volwassenen en kinderen, dit is volgens de rechtbank in strijd met de algemeen aanvaarde normen en waarde van de Nederlandse maatschappij.
De integriteit van de kinderen wordt aangetast, en hier hoort de rechtstaat geen ruimte voor te bieden. Kinderen zijn niet weerbaar en moeten daarom worden beschermd. Concludeert de rechtbank.

Sleutelwoorden:
Rechtbank verbiedt pedo vereniging Martijn

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16075 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)