- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde door explosie op jacht

28-06-2012

Herkingen - In het Zuid-Hollandse Herkingen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een explosie op een boot in de jachthaven plaats gevonden. Hierbij is een vrouw gewond geraakt.

Na de explosie brak een brand uit, meldt de woordvoerster van veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. De kajuit van het 11 meter lange jacht is verwoest.

De brandweer vermoedt dat de explosie is veroorzaakt door een gaslek.
De vrouw ligt in het ziekenhuis met tweedegraads brandwonden.

Sleutelwoorden:
Gewonde door explosie op jacht

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)