- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwarte Zaterdag 4 Augustus

01-07-2012

Den Haag- Het wordt deze zomer weer dringen op de Franse snelweg. Ook deze zomer is er een zwarte zaterdag. En dit jaar valt die op 4 Augustus.

Als u als vakantieganger in noordelijke of zuidelijke richting gaat, moet er rekening gehouden worden met honderden kilometers file. Niet alleen deze zwarte zaterdag, maar ook het weekeinde van 14 juli wordt druk. Dit in verband met de nationale feestdag.

In Duitsland zal de meeste drukte in de laatste week van Juli zijn, oorzaak hiervan zijn werkzaamheden.
Het meeste verkeer is op doorreis door Duitsland naar het zuiden toe.
In Belgi√ę staan er regelmatig files bij mooi weer, richting de kust. Ook rond Antwerpen en Brussel kan het druk zijn.

De ANWB raadt iedereen af om de zaterdag te mijden. Beste dagen om op pad te gaan zijn donderdag en zondag. Op de zwarte zaterdag zullen de grootste problemen zich bevinden op de A10 Parijs-Bordeaux-Spaanse grens en op de A7/A9 Lyon-Orange-Spaanse grens.

Sleutelwoorden:
zwarte, zaterdag, 4,augustus

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)