- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ouders misbruikte meisjes Oudenbosch willen spreekrecht

03-07-2012

Breda - Uit de zitting van dinsdag bleek dat de ouders van de misbruikte Oudenbosche meisjes willen gebruiken maken van het spreekrecht voor slachtoffers namens hun kinderen.

In de Amsterdamse zedenzaak is een uitzondering gemaakt op de regel, de huidige wet staat dit nu nog niet toe. Het Openbaar Ministerie heeft nog geen standpunt ingenomen.
De dader, die het misbruik van de twee meisjes en een nog onbekend derde slachtoffer bekende, de 27-jarige Steven B. uit Roosendaal, verscheen dinsdag voor het eerst voor de rechter.

9 Februari werd Steven B. opgepakt wegens de ontvoering van een vijfjarig meisje. Later werd bekend dat hij daar nog een tweede meisje had misbruikt. Op het beeldmateriaal dat in beslag is genomen is ook een derde meisje te zien. Hiervan is toegegeven dat hij haar ook heeft misbruikt.

Sleutelwoorden:
Ouders, misbruikte meisjes, oudenbosch, willen,spreekrecht

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)