- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaar bedrijfsongeval in Rotterdamse haven

12-07-2012

Bij een bedrijfsongeval aan de Europaweg in de Rotterdamse haven is een 59-jarige man uit Amersfoort zeer zwaargewond geraakt.

Door nog onbekende reden is een verrijdbare kraan in beweging gekomen. Daarbij is de kraan over het been van de man gereden. Het slachtoffer was bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de rails op het overslagterrein toen een kraan over zijn been reed. De man is met ernstig beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval rotterdam, europaweg ongeluk, arbeidsongeval, ongeval op het werk

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)