- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Rotterdammer beschoten door conflict met 3 jongens

24-07-2012

Woensdagavond heeft de politie drie verdachten aangehouden die betrokken zijn geweest bij een schietpartij aan de Noorderhagen in Rotterdam.

Een groep jongeren kreeg ruzie met een 15-jarige Rotterdammer en is er geschoten op de 15-jarige jongen. Hij raakte niet gewond. Op aanwijzing van een getuige kon in de omgeving drie verdachten worden aangehouden. Het is nog niet bekend of de aangehouden jongens betrokken zijn geweest bij het incident. De politie heeft in de omgeving onderzoek gestart.

Sleutelwoorden:
verdachten, pistool, geschoten , jongens, conflict, gewond, onderzoek

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)